• HÍREK

  Az elkészített angol nyelvű kéziratot az alábbi linken elérhető Morressier bírálati rendszerébe kell feltölteni legkésőbb 2023. december 10-ig. Kiadványok

  Örömmel tájékozatjuk kedves látogatóinkat, hogy elérhető a XIII. OATK cikkeit tartalmazó IOP különszám. Kiadványok

 • Gyémánt fokozatú támogatók

  Responsive image Responsive image
 • Támogatóink

  Responsive image
 • HATÁRIDŐK

  2023. június 15. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2023. június 30. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2023. szeptember 5. Poszterrel történő jelentkezés 2023. szeptember 5. Kedvezményes regisztrációs díj befizetés 2023. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Részvételi költségek

Hamarosan, kérjük látogasson vissza később

Részvételi díj:
2023. szeptember 5. előtt
152.400 Ft/fő (120.000 Ft+ÁFA)
Késői részvételi díj:
2023. szeptember 5. után
171.450 Ft/fő (135.000 Ft+ÁFA)
Diák: 101.600 Ft/fő (80.000 Ft+ÁFA)
Kiállító: 127.000 Ft/fő (100.000 Ft+ÁFA)
1 napos: 114.300 Ft/fő (90.000 Ft+ÁFA)
Kisérő: 127.000 Ft/fő (100.000 Ft+ÁFA)

A részvételi díj a Magyar Anyagtudományi Egyesület két éves tagdíját is magában foglalja. A MAE tagságra vonatkozó szándéknyilatkozatot az on-line regisztráció során lehet megtenni.

1 részvételi díj 1 prezentációs lehetőséget jelent, azaz egy részvételi díj befizetésével egy szóbeli előadás vagy egy “short oral” vagy egy poszter előadás jelenthető be a konferenciára. A társszerzőség korlátlan.

A DÍJAK TARTALMA

 • A konferencia részvételi díja résztvevőknek/diákoknak tartalmazza a konferencián, a kiállításon, a nyitófogadáson, a banketten való részvételt és az ellátás (étkezés+büfé) költségét. A résztvevők a helyszínen kapják meg a konferencia programfüzetét.
 • Az egynapos díj (csak október 9-re és 10-re választható) a befizetett napra/napokra tartalmazza a teljes ellátást, a konferencián való részvételt, a meghirdetett programot, a konferencia programfüzetét, valamint a konferencia időarányos költségeit (terembér, technika, stb.).
 • A konferencia részvételi díja kísérőknek tartalmazza a nyitófogadáson és a banketten való részvételt, valamint az ellátás (étkezés+büfé) költségét. A kísérői részvételi díj családtagokra, hozzátartozókra vonatkozik, a tudományos programon való részvételre nem jogosít!

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

A konferencián részt venni előzetes online regisztrációval lehetséges. Az online regisztráció alkalmával a résztvevők elfogadják az ezen a weboldalon meghirdetett jelentkezési és lemondási feltételeket, ezáltal írásos szerződés jön létre. A megrendelt szolgáltatásokról a Diamond Congress Kft. számlát állít ki.A regisztráció alkalmával kérjük, a számlázási adatokat pontosan megadni. A hatályos rendelkezések értelmében a számlának a vevő adószámát kötelező tartalmaznia, kérjük ennek megfelelően kiállítani a számlázási címet. Hivatalos számlát annak az intézetnek a nevére tudjuk kiállítani ahonnan a pénz beérkezett. Magánszemélytől érkező befizetés esetén a magánszemély nevére és címére kell a számlát kiállítani.

Amennyiben megrendelésszámot, PO számot, projektszámot vagy egyéb, a számlára egyedileg jellemző azonosítószámot kell feltüntetni a számlán, a szervezőknek ezt haladéktalanul jelezzék, mert számlakiállítás után a bizonylatokat módosítani nem áll módunkban.

részvételi díjban szereplő étkezési költség illetve kulturális vagy társasági program (kávészünet, fogadás, bankett, stb.) minden esetben közvetített szolgáltatásként külön feltüntetésre kerül a számlán. Az SZJA tv 70§ (1) bekezdés alapján ez egyes meghatározott juttatásnak minősül a kifizetőnél, mely alapján ő köteles megfizetni az étkezést terhelő adókat. Ebben az esetben a kifizető szolgáltatást igénybe vevő cég/intézet. Ettől eltérni a törvényi szabályozás alapján nem lehet. Kérjük a pályázati pénzkeretekből részvételi díjat fizetőket, hogy előzetesen tájékozódjanak a pályázati kiírások feltételeiről, mert az étkezési költségek információja a számlán kötelező számlaelem ebben az esetben is.

Szállásköltség, amennyiben van ilyen megrendelés, szintén mint közvetített szolgáltatás kerül számlázásra. Az általános szerződési feltételeket lásd itt.

Bankszámlaszám:
Kedvezményezett: Diamond Congress Kft.
Bank neve: Raiffeisen Bank Zrt.
Számlaszám: 12010154-00175156-00100004

FIZETÉSI- ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

A konferenciára történő regisztráció után Ön legenerálhatja a díjbekérő proforma számláját, melynek fizetése átutalással történik.

A részvétel lemondását kizárólag e-mailen, tehát írásos formában tudjuk elfogadni. A részvétel lemondása 2023. szeptember 15-ig lehetséges, 85%-os díjvisszatérítés mellett.

2023. szeptember 16. után a lemondást 100 %-os kötbér terheli. A megrendelt nem-, vagy későn lemondott, és nem igénybe vett szolgáltatások kiszámlázásra kerülnek, mivel a szolgáltatásokat a szervezőknek meg kell rendelniük.

Kiállítóink