• HÍREK

  Az elkészített angol nyelvű kéziratot az alábbi linken elérhető Morressier bírálati rendszerébe kell feltölteni legkésőbb 2023. december 10-ig. Kiadványok

  Örömmel tájékozatjuk kedves látogatóinkat, hogy elérhető a XIII. OATK cikkeit tartalmazó IOP különszám. Kiadványok

 • Gyémánt fokozatú támogatók

  Responsive image Responsive image
 • Támogatóink

  Responsive image
 • HATÁRIDŐK

  2023. június 15. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2023. június 30. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2023. szeptember 5. Poszterrel történő jelentkezés 2023. szeptember 5. Kedvezményes regisztrációs díj befizetés 2023. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Kiállítás, szponzorálás

Kiállítás

A rendezvényt a szóbeli és poszter prezentációk mellett kiállítás is színesíti, melyen a kutató-fejlesztő munkát segítő, támogató cégek mutatják be új termékeiket, készülékeiket, szoftvereiket.

Célunk, hogy a résztvevők az anyagtudomány minden területét átfogó információhoz jussanak a magyarországi lehetőségekről, kiállítóink pedig bemutathassák termékeiket és tevékenységüket leendő partnereiknek.

A kiállítási szándékot a kiállítói jelentkezési lap segítségével kérjük jelezni.

Kiállítói jelentkezési lap

Rendezvényünkön 6 m2-es kiállítási területeket kínálunk az érdeklődő cégek számára. A kiállítási standok közvetlenül a szekciótermek előterében, a kávészünetek területén helyezkednek el. Egy standhely az alábbiakat tartalmazza: az alaprajzon kiválasztott terület, 1 asztal, 2 szék, 1 szemetes és 1 db 230V-os csatlakozási lehetőség.

A kiállítási standon tartózkodó személy(ek) részére kedvezményes kiállítói részvételi díjat biztosítunk. A kiállítást – a jobb átláthatóság érdekében – épített standok nélkül rendezzük meg.

A támogatói csomagot is választó cégek előnyt élveznek a standhely kiválasztása során.

Kiállítási standot nyolc cég számára tudunk biztosítani!
A 6 m2-es kiállítói stand díja: 240.000,- Ft + ÁFA

Kérjük, hogy tekintse meg a Hunguest BÁL Resort konferencia központjának alaprajzát, melyen a beszámozott 6 m2-es standok közül kiválaszthatja az Ön cégének leginkább megfelelő kiállítói helyet.

Kiállítási alaprajz

A konferencia kiállítási és hirdetési lehetőségeiről részletes információt készséggel szolgáltat a Szervező Iroda.

Szponzoráció

Az Országos Anyagtudományi Konferenciasorozat eddigi rendezvényeinek színvonalát nagyban emelte a szponzorok részvétele. Bízunk abban, hogy a XIV. Országos Anyagtudományi Konferencia alkalmával Önöket is támogatóink között tisztelhetjük.

A támogatói csomagokra jelentkezni írásos szándéknyilatkozattal, a szponzori csomag és/vagy kiállítási hely megjelölésével a szervező irodához vagy a konferencia titkársághoz intézett levélben lehet 2023. szeptember 15-ig.

Támogatói csomagok

Kiállítóink