• HÍREK

  Az elkészített angol nyelvű kéziratot az alábbi linken elérhető Morressier bírálati rendszerébe kell feltölteni legkésőbb 2023. december 10-ig. Kiadványok

  Örömmel tájékozatjuk kedves látogatóinkat, hogy elérhető a XIII. OATK cikkeit tartalmazó IOP különszám. Kiadványok

 • Gyémánt fokozatú támogatók

  Responsive image Responsive image
 • Támogatóink

  Responsive image
 • HATÁRIDŐK

  2023. június 15. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2023. június 30. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2023. szeptember 5. Poszterrel történő jelentkezés 2023. szeptember 5. Kedvezményes regisztrációs díj befizetés 2023. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Konferenciakiadványok

A XIII. Országos Anyagtudományi Konferencián 2021 októberében elhangzott vagy poszterként megjelent előadások alapján elkészített és lektorált, angol nyelvű kéziratok megjelentek az IOP Conference Series: Materials Science and Engineering külön köteteként (Volume 1246).

A kiadvány az alábbi linken bárki számára elérhető: https://iopscience.iop.org/issue/1757-899X/1246/1

KONFERENCIAKÖTET

Tisztelt Szerzők!

A XIV. Országos Anyagtudományi Konferencián elhangzott előadások és az ott kiállításra került poszterek alapján elkészített folyóiratcikkek – lektorálás után – az Institute of Physics (IOP) Conference Series: Materials Science and Engineering kötetében jelennek meg.

Az elkészített angol nyelvű kéziratot az alábbi linken elérhető Morressier bírálati rendszerébe kell feltölteni legkésőbb 2023. december 10-ig.

https://www.morressier.com/call-for-papers/655b7f720f485d0019f1e4eb

Regisztráció után a linken található űrlapot értelemszerűen kell kitölteni. Szükséges a cím megadása, a teljes kézirat feltöltése PDF formátumban, az absztrakt feltöltése, a szerzők és társszerzők megjelölése és az összeférhetetlenségi nyilatkozat.

A határidőn túl beküldött cikkeket nem áll módunkban befogadni!

Alább mellékeljük az IOP formai követelményeit tartalmazó mintafájl. Az IOP formázási követelményeinek figyelmen kívül hagyása a kézirat – bírálat nélküli – automatikus elutasítását vonja maga után!

A feltöltött cikkeket két független bíráló részére küldjük ki. A bírálók által kért javításokat a visszaküldést követő 5 napon belül kell visszatölteni a bírálati rendszerbe.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az IOP kiadó egy plágiumkereső szoftvert még lefuttat a javított kéziratokon, ami az önidézést is plágium "self plagiarism" kategóriába sorolja és a kézirat megjelentetését a kiadó elutasítja. Ez pl.: a kísérleti felépítés leírásánál, esetleg a bevezetéseknél gyakori hiba, ezért mindenki nézze meg, hogy ne legyen szó szerinti egyezés (félmondatok sem), saját cikkel sem!

A cikkek beadásával, a bírálati folyamattal, valamint a kötet megjelenésével kapcsolatban Weltsch Zoltán, a kötet szerkesztője szolgál információval a weltsch.zoltan@sze.hu e-mailcímen.

Üdvözlettel
Szabó Péter János a szervező bizottság elnöke
Kónya Ildikó a konferencia titkára

Tisztelt Szerző!

A XIV. Országos Anyagtudományi Konferencián elhangzott előadások és az ott kiállításra került poszterek alapján elkészített folyóiratcikkek lektorálás után – tervezetten az – az Institute of Physics (IOP) Conference Series: Materials Science and Engineering kötetében fognak megjelenni. A kötetet a Web of Science is referálja. A kiadó teljesen szabad hozzáférést biztosít a cikkekhez, így várhatóan nagyszámú hivatkozás érkezhet a megjelenő publikációkra.

Az elkészített max. 8 oldalas kéziratokat 2023. december 1-ig kell feltölteni az IOP bírálati rendszerébe.

A feltöltés pontos helyéről a konferenciát követően részletes tájékoztatást küldünk az előadók részére. A cikkek elkészítéséhez segítségül szolgál az alábbi mintafájl, melynek minden paramétere (margók, betűméret, sortávolság, stb) megfelel az IOP által felállított formai követelményeknek. Ezeket kérjük maradéktalanul betartani!

PROGRAMFÜZET

A konferencia résztvevői a rendezvény helyszínén, a regisztráció során kapják kézhez a konferencia végleges programját tartalmazó kiadványt.

ABSZTRAKT-KÖTET

A konferenciára szóbeli előadással június 5-ig, poszterrel szeptember 5-ig lehet jelentkezni. Az on-line regisztrációkor szükséges a tervezett prezentációról egy max. egyoldalas, magyar nyelvű absztraktot feltölteni a jelentkezéshez. A konferencia programjába sorolt előadások és poszterek egyoldalas összefoglalásaiból készül egy ISBN számmal rendelkező absztrakt kötet, mely elektronikus formában a honlapon lesz elérhető a rendezvény időpontjától.

Kiállítóink