• HÍREK

  Örömmel tájékozatjuk kedves látogatóinkat, hogy elérhető a XIII. OATK cikkeit tartalmazó IOP különszám. Kiadványok

 • TÁMOGATÓINK

  Responsive image Responsive image Responsive image
 • HATÁRIDŐK

  2023. június 5. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2023. június 15. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2023. szeptember 5. Poszterrel történő jelentkezés 2023. szeptember 5. Kedvezményes regisztrációs díj befizetés 2023. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Általános információ

A KONFERENCIA CÉLJA

Az anyagtudomány, anyagvizsgálat és anyaginformatika képviselőinek fórumaként 2023 októberében, immár tizennegyedik alkalommal rendezzük meg az Országos Anyagtudományi Konferenciát.

A konferencia megrendezésének alapvető célja, hogy az egyik legszélesebb és legsokrétűbb műszaki szakterület, az anyagtudomány elsősorban hazai képviselői számára lehetőséget teremtsen konstruktív kapcsolatok létesítésére, együttműködési projektek megalapozására vagy már meglévő kutatás-fejlesztési eredmények közreadására és cseréjére - legyen szó fémekről, ötvözetekről, félvezetőkről, polimerekről, kompoziktokról, kerámiákról vagy szilikátokról.

A KONFERENCIA TÉMAKÖREI

 • Klasszikus anyagok és technológiák
 • Speciális anyagok és technológiák
 • Korszerű anyagkutatási és -vizsgálati módszerek
 • Modellezés és anyaginformatika
 • Innovatív termékek és technológiák

A 2023. októberi anyagtudományi konferencia kiemelt témája "Az anyagtudomány szerepe az energetikában és energiatermelésben."

A KONFERENCIA NYELVE

A konferencia nyelve magyar.

FÉNYKÉPEZÉS

A konferencia során a programokról fényképfelvételek készülnek. Amennyiben Ön nem járul hozzá a fotókon való megjelenéshez, a regisztrációja során lehetősége van ezt jelezni.

FOTÓPÁLYÁZAT

Immár hagyomány, hogy a soros rendezvényünk szervezésének kezdetekor Fotópályázatot hirdetünk a konferencia kiadványainak arculatát meghatározó digitális felvétel beküldésére.

A pályázat nyertese tárgyjutalomban részesül,valamint a konferencia kiadványaiban és honlapján a nyertes fotóval és a leírással együtt nevét is feltüntetjük.

A fotópályázat jelentkezési határideje: 2022. december 20.

Kiállítóink

Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image