• HÍREK

  Az elkészített angol nyelvű kéziratot az alábbi linken elérhető Morressier bírálati rendszerébe kell feltölteni legkésőbb 2023. december 10-ig. Kiadványok

  Örömmel tájékozatjuk kedves látogatóinkat, hogy elérhető a XIII. OATK cikkeit tartalmazó IOP különszám. Kiadványok

 • Gyémánt fokozatú támogatók

  Responsive image Responsive image
 • Támogatóink

  Responsive image
 • HATÁRIDŐK

  2023. június 15. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2023. június 30. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2023. szeptember 5. Poszterrel történő jelentkezés 2023. szeptember 5. Kedvezményes regisztrációs díj befizetés 2023. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Díjak, pályázatok

FOTÓPÁLYÁZAT

Fotópályázatunk nyertese

Immár hagyomány, hogy a soros rendezvényünk szervezésének kezdetekor Fotópályázatot hirdetünk a konferencia kiadványainak arculatát meghatározó digitális felvétel beküldésére. A jelentkezés határideje 2023. december 20. volt.

A XIV. Anyagtudományi Konferencia fotópályázatának nyertes fotóját Kovács Árpád Győző, a Miskolci Egyetem FKNI SEM-EDS Laboratórium laborvezetője készítette. A fotón üvegszál erősítésű polimer alkatrész ( GF30 ) törete, degradálódott polimer mátrix látható. Vizsgáló technika: Zeiss EVO MA 10 scanning elektronmikroszkóp (HV mód, 20 kV, arannyal bevont felület, BSE kép)

A pályázat nyertese tárgyjutalomban részesül, valamint a konferencia kiadványaiban és honlapján a nyertes fotóval és a leírással együtt nevét is feltüntetjük. A jutalom átadására a 2023. évi anyagtudományi konferencia bankettjén kerül sor.

LEGJOBB POSZTER DÍJ

A 2003-as anyagtudományi konferencia óta hagyomány rendezvényeinken, hogy a kiállított poszterek közül “Legjobb Poszter Díj”-jal jutalmazzuk a kiemelkedő prezentációkat.

Eddigi díjazottaink nevét és poszterük címét az alábbi dokumentumban foglaltuk össze.

Legjobb poszter dijasok  2021-ig

MAE DÍJ

A Magyar Anyagtudományi Egyesület kétévente természetes és jogi személyek részére egy-egy MAE Díjat adományozhat junior és szenior kategóriában. A díj az anyagtudomány terén elért eredményért, az anyagtudomány hazai népszerűsítéséért és színvonalas műveléséért adományozható.

A MAE Díjra vonatkozó felhívás az alábbiakban olvasható. Javaslatokat 2023. augusztus 31.-ig várja az egyesület titkára a femmaria@uni-miskolc.hu címen.

Kiállítóink