• HÍREK

    Örömmel tájékozatjuk kedves látogatóinkat, hogy elérhető a XIII. OATK cikkeit tartalmazó IOP különszám. Kiadványok

  • TÁMOGATÓINK

    Responsive image Responsive image Responsive image
  • HATÁRIDŐK

    2023. június 5. Szóbeli előadással történő jelentkezés 2023. június 15. Értesítés kiküldése az elfogadott előadásokról 2023. szeptember 5. Poszterrel történő jelentkezés 2023. szeptember 5. Kedvezményes regisztrációs díj befizetés 2023. szeptember 15. Kötbérmentes lemondási határidő

Díjak, pályázatok

FOTÓPÁLYÁZAT

Fotópályázatunk nyertese

Immár hagyomány, hogy a soros rendezvényünk szervezésének kezdetekor Fotópályázatot hirdetünk a konferencia kiadványainak arculatát meghatározó digitális felvétel beküldésére. A jelentkezés határideje 2022. december 20. volt.

A XIV. Anyagtudományi Konferencia fotópályázatának nyertes fotóját Szabó József, a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Mérnök Divíziójának kutatója küldte be.

A pályázat nyertese tárgyjutalomban részesül, valamint a konferencia kiadványaiban és honlapján a nyertes fotóval és a leírással együtt nevét is feltüntetjük. A jutalom átadására a 2023. évi anyagtudományi konferencia bankettjén kerül sor.

LEGJOBB POSZTER DÍJ

A 2003-as anyagtudományi konferencia óta hagyomány rendezvényeinken, hogy a kiállított poszterek közül “Legjobb Poszter Díj”-jal jutalmazzuk a kiemelkedő prezentációkat.

Eddigi díjazottaink nevét és poszterük címét az alábbi dokumentumban foglaltuk össze.

Legjobb poszter dijasok  2021-ig

MAE DÍJ

A Magyar Anyagtudományi Egyesület kétévente természetes és jogi személyek részére egy-egy MAE Díjat adományozhat junior és szenior kategóriában. A díj az anyagtudomány terén elért eredményért, az anyagtudomány hazai népszerűsítéséért és színvonalas műveléséért adományozható.

A MAE Díjra vonatkozó felhívás az alábbiakban olvasható. Javaslatokat 2023. augusztus 31.-ig várja az egyesület titkára a femmaria@uni-miskolc.hu címen.

Kiállítóink

Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image Responsive image